Vill du vara med o hjälpa till?

*english below

Vi söker volontärer till den Anarkistiska Bokmässehelgen i Umeå. Det behövs exempelvis folk som vill hjälpa till att laga mat, ställa i ordning inför och/eller städa efteråt, hjälpa till vid programpunkter eller festen, osv. Hör av dig om du vill vara med och fixa höstens bästa helg. 🙂

Det kommer också att behövas tolkar under helgens programpunkter så att så många som möjligt kan delta. Vilka språk kan du översätta från och till?
anarchistbookfairumea(@)riseup.net

Hello!
We are looking for volonteers for the Anarchist Bookfair weekend in Umeå. We need people who wanna help out with cooking, organizing the space before and after as well as helping out by the different scheduled things. Let us know if you want to join!

There will also be a need for translators to make sure that as many people as possible can take part in the programme. What languages can you translate to and from?
anarchistbookfairumea(@)riseup.net