⚑⚧Ⓐ⚑

english below*

Välkomna till Umeås första anarkistiska bokmässa!

Bokmässan kommer att inta Kulturhuset Klossen den 29 november – 2 december 2018 och rymma allt från diskussioner och föreläsningar, film, samtal, bokbord och workshops till käk, spelningar, fest, häng och nätverkande. Vi har påbörjat arbetet med att bjuda in och sprida ordet om mässan och vill här sträcka ut en hand till alla som på olika sätt vill vara med och bidra. Om du vill hålla i en workshop eller föreläsning, stå med bokbord eller distro, laga mat, ordna fest, eller ha en programpunkt i din lokal, maila oss på anarchistbookfairumea(@)riseup.net!

Kommer du långväga ifrån och känner ingen i Umeå? Hör av dig så försöker vi ordna med sovplats! 🙂

Vi vill att Umeås anarkistiska bokmässa ska bli till med oss, av oss och för alla oss som tror att en annan värld är möjlig och att det är upp till oss här här här nu nu nu att förverkliga den!

—-

Welcome to Umeås first Anarchist bookfair! The event will be held in Klossen culture house (in the neighborhood Ålidhem, Umeå). Right now we are in the midst of looking for and booking persons and organisations who want to have lectures, discussions and workops. We are also (obviously) looking for folks who want to table their distros! We also organise sleeping places for visitors who travel from far away.

We look forward to a weekend full of discussion, learning, movies, distros and books, workshops, food, music, celebration and getting to know each other!

Please spread the word if you can!

anarchistbookfairumea(@)riseup.net